You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapısı fiyatları modellere bakılırsa değişlemmektedir. Peklik, bakım ve onarım kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara bağlı olarak yeni kapı montaj projeniz sinein farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Binalarda muayyen standartlarda mekân alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme alınan bu yazımızda;

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi Yangın Merdiveni Kapısı ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın kapıları kullanım alanına nazaran, rengine nazaran evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması dundaki gibidir

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu kırmızda;

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kabahatsiz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir kanatının belirgin olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit diğeri hareketlidir. Mıhlı kanada madun üst sürgü ve peş dal uygulandığı kabil, amudi panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha bir küme insanoğlunun geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas kapıların taliı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın içindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Report this wiki page